Зграда 55, кат 5, стан 47

Се продава

7113

Недвижнина ИД

105 m2

Големина

2

Спални

2

Купатила

Адреса

  • Држава: Македонија
  • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 7113
  • Тип Зграда 55, Скопје, Стан / 5 кат
  • Статус Се продава
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 2
  • Големина 105 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare