Стан бр. 49

5361

Недвижнина ИД

116 m2

Големина

2

Спални

2

Купатила

Адреса

Адреса: Булевар Киро Глигоров Скопје
  • Држава: Македонија
  • Општина: Гази Баба
  • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 5361
  • Тип Стан / Поткровје
  • Статус Продаден
  • Соби 4
  • Спални 2
  • Купатила 2
  • Големина 116 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare