Стан бр. 17

5241

Недвижнина ИД

40 m2

Големина

1

Спална

1

Купатило

Адреса

Адреса: Булевар Киро Глигоров Скопје
  • Држава: Македонија
  • Општина: Гази Баба
  • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 5241
  • Тип Стан / 2 кат
  • Статус Продаден
  • Соби 2
  • Спални 1
  • Купатила 1
  • Големина 40 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare