Стан бр. 32

Продаден Резервиран

5253

Недвижнина ИД

65 m2

Големина

2

Спални

1

Купатило

Адреса

Адреса: Булевар Киро Глигоров Скопје
  • Држава: Македонија
  • Општина: Гази Баба
  • Град: Скопје
Отвори на Гугл мапа
  • Недвижнина ИД 5253
  • Тип Стан / 3 кат
  • Статус Продаден, Резервиран
  • Соби 3
  • Спални 2
  • Купатила 1
  • Големина 65 m2

Контакт

+389 71 341 777
ilco.butikoski@zikol.com.mk
Останати недвижнини

Compare