Асфалтирање на пат Еднокуќево - Муртино

171

ДГТ Жикол започна асфалтирање на патот од Еднокуќево до Муртино. Овој пат се протега од влезот на селото Еднокуќево па се до излезот на селото Муртино и е во должина 1.387 метри и ширина од 5 метри.