КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ
PDF
Печати
Е-пошта
Среда, 06 Ноември 2013

Во проектот “Нов пилотски тренинг центар“ предвидено е изградба на три згради:

1. Зграда1 - Нов тренинг центар, со површина од 1912,00m²

2. Зграда 2 - Хангар за хеликоптери, со површина од 1890,00m²

3. Зграда 3 - Хангар за мали авиони, со површина од 1048,00m²