КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ

Од идеја до реализација. Ние ги следиме сите аспекти во градењето на комплетната слика на урбаното живеење.


Капацитетот на производство на ЖИКОЛ вклучува: погон за ПВЦ и алуминиумска столарија, бетонски бази за производство на сите видови на бетон и бетонски елементи, асфалтна база за производство на сите типови на асфалт и каменолом во кој има инвестирано најсовремена опрема.