КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ
Изградбата на паркот, чиј инвеститор е општина Аеродром, започна на 24.04.2011, а предвидениот  рок за изведување беше пет месеци. Паркот се простира на површина од околу 4000м2, од кои поплочени се 2000м2, а зелената површина зафаќа простор од 1700м2. Во паркот се изградени три езерца со фонтани, а истиот е опремен со канделабри и урбана опрема. Проектот комплетно е изведен пред  предвидениот рок и е предаден во употреба на 07.06.2011.