КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ

Технологијата вреди повеќе кога е во рацете на вистинските градежници.

 

Примената на технологијата е основен предуслов во остварување на иновативната работа. Кога правилно се интегрира вистинската идеја со вистинските луѓе и современиот технолошкиот арсенал, тогаш не постои невозможна мисија. Врз основа на диверзифицираната опрема која ја поседува ЖИКОЛ се овозможува широк избор за нашите клиенти. ЖИКОЛ располага со висококвалитетна механизација и современ возен парк кои ги следат светските професионални стандарди во градежната индустрија и тоа: преку 50 лесни  возила,  над 60 товарни возила, 10 приколки и над 90 градежни машини како дампери, финишери, трактори, булдожери, виљушкари, грејдери, компресори, ровокопачи, багери, мини багери, багери гасеничари, ваљаци, утоварачи, мини утоварачи, и уште многу видови на механизација и машини.