КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ
 
*Вредност:
Учество:
*Каматна стапка: %
*Рок на отплата: години
 
Баланс:
Вкупно рати:
Месечна рата:
 
СТАН БР. 1, КАТ 1, ДВОСОБЕН, Струмица
Продадено
* Во цената не е пресметан ддв од 5%.
ОСНОВА НА СТАН
Продадено
ТРОСОБЕН
Спални 1
Купатила 1
Површина 49
ОСНОВА НА КАТ
СТАН БР. 1, КАТ 1, ДВОСОБЕН
Струмица
Тип на продажба: Продадено
ID #: K3K6S51
Агент за продажба
Aнгелов Јане
ЖИКОЛ
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
071341777