КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ

КАТ 2

 • Сортирај по: Подреди по:
   
  Резултати 1 - 5 од 8
  Продадено
  СТАН БР. 9, КАТ 2, ДВОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 9, КАТ 2, ДВОСОБЕН - Струмица

  Спални: 1   Купатила: 1   Површина: 49M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-06-18 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 10, КАТ 2, ТРОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 10, КАТ 2, ТРОСОБЕН - Струмица

  Спални: 2   Купатила: 2   Површина: 78M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-06-18 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 11, КАТ 2, ТРОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 11, КАТ 2, ТРОСОБЕН - Струмица

  Спални: 2   Купатила: 2   Површина: 79M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-06-18 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 12, КАТ 2, ТРОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 12, КАТ 2, ТРОСОБЕН - Струмица

  Спални: 2   Купатила: 1   Површина: 74M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-06-18 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 13, КАТ 2, ДВОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 13, КАТ 2, ДВОСОБЕН - Струмица

  Спални: 1   Купатила: 1   Површина: 53M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-06-18 [Продадено]
  << Почеток < Претходно 1 2 Следно > Крај >>

  Страница 1 од 2