КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ

СТАНБЕНО-ДЕЛОВЕН OБJEKT - КАСАРНА 4, СТРУМИЦА

 

СТАНБЕНО-ДЕЛОВЕН OБJEKT -  КАСАРНА 4, СТРУМИЦА

КАТ 1
КАТ 2 КАТ 3 КАТ 4 КАТ 5 КАТ 6

Следува специјален попуст за секое авансно плаќање.

 • Сортирај по: Подреди по:
   
  Резултати 11 - 15 од 46
  Продадено
  СТАН БР. 11, КАТ 2, ТРОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 11, КАТ 2, ТРОСОБЕН - Струмица

  Спални: 2   Купатила: 2   Површина: 79M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-06-18 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 12, КАТ 2, ТРОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 12, КАТ 2, ТРОСОБЕН - Струмица

  Спални: 2   Купатила: 1   Површина: 74M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-06-18 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 13, КАТ 2, ДВОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 13, КАТ 2, ДВОСОБЕН - Струмица

  Спални: 1   Купатила: 1   Површина: 53M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-06-18 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 14, КАТ 2, ЧЕТИРИСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 14, КАТ 2, ЧЕТИРИСОБЕН - Струмица

  Спални: 3   Купатила: 2   Површина: 101M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-06-18 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 15, КАТ 2, ТРОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 15, КАТ 2, ТРОСОБЕН - Струмица

  Спални: 2   Купатила: 2   Површина: 80M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-06-18 [Продадено]

  Страница 3 од 10