КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ

СТАНБЕНО-ДЕЛОВЕН OБJEKT - КАСАРНА 3, СТРУМИЦА

СТАНБЕНО-ДЕЛОВЕН OБJEKT -  КАСАРНА 3, СТРУМИЦА

 

ПРОМОЦИЈА НА СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ КАСАРНА 3 - СТРУМИЦА

 

КАТ 1
КАТ 2 КАТ 3 КАТ 4 КАТ 5 КАТ 6
 • Сортирај по: Подреди по:
   
  Резултати 1 - 5 од 48
  Продадено
  СТАН БР. 1, КАТ 1, ТРОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 1, КАТ 1, ТРОСОБЕН - Струмица

  Спални: 2   Купатила: 1   Површина: 67M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-01-23 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 2, КАТ 1, ТРОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 2, КАТ 1, ТРОСОБЕН - Струмица

  Спални: 2   Купатила: 1   Површина: 80M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-01-23 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 3, КАТ 1, ЧЕТИРИСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 3, КАТ 1, ЧЕТИРИСОБЕН - Струмица

  Спални: 3   Купатила: 1   Површина: 101M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-01-23 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 4, КАТ 1, ДВОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 4, КАТ 1, ДВОСОБЕН - Струмица

  Спални: 1   Купатила: 1   Површина: 52M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-01-23 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 5, КАТ 1, ТРОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 5, КАТ 1, ТРОСОБЕН - Струмица

  Спални: 2   Купатила: 1   Површина: 74M2   
  Од ЖИКОЛ на 2015-01-23 [Продадено]
  << Почеток < Претходно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

  Страница 1 од 10