КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ
0 EUR Цена 150,000 EUR
0 Површина 250
0 Спални 4
0 Купатила 2
СТАНБЕНИ КОМПЛЕКСИ И ОБЈЕКТИ
СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ-СКОПЈЕ
КАТ 6
КАТ 5
КАТ 4
КАТ 3
КАТ 2
КАТ 1
ТИП 12
ТИП 11
ТИП 10
ТИП 9
ТИП 8
ТИП 7
ТИП 6
ТИП 5
ТИП 4
ТИП 3
ТИП 2
ТИП 1
СТАНБЕНО-ДЕЛОВЕН OБJEKT - КАСАРНА 4, СТРУМИЦА
КАТ 1
КАТ 2
КАТ 3
КАТ 4
КАТ 5
КАТ 6
СТАНБЕНО-ДЕЛОВЕН OБJEKT - КАСАРНА 3, СТРУМИЦА
KAT 1
KAT 2
KAT 3
KAT 4
KAT 5
KAT 6
СТАНБЕНО-ДЕЛОВЕН OБJEKT - КАСАРНА 2, СТРУМИЦА
КАТ 1
КАТ 2
КАТ 3
КАТ 4
КАТ 5
КАТ 6
СТАНБЕН КОМПЛЕКС - АЕРОДРОМ, СКОПЈЕ
ПРИЗЕМЈЕ
КАТ 1
KAT 2
КАТ 3
КАТ 4
КАТ 5
КАТ 6
КАТ 7
КАТ 8
КАТ 9
ПОТКРОВЈЕ

Нема резултати!