КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ

СТАНБЕНИ КОМПЛЕКСИ И ОБЈЕКТИ

 

 

 • Сортирај по: Подреди по:
   
  Резултати 16 - 20 од 269
  Продадено
  СТАН БР. 16, КАТ 1, ТРОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 16, КАТ 1, ТРОСОБЕН - Скопје

  Спални: 2   Купатила: 2   Површина: 58M2   
  Од ЖИКОЛ на 2013-10-31 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 17, КАТ 1, ДВОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 17, КАТ 1, ДВОСОБЕН - Скопје

  Спални: 1   Купатила: 1   Површина: 43M2   
  Од ЖИКОЛ на 2013-10-31 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 18, КАТ 1, ДВОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 18, КАТ 1, ДВОСОБЕН - Скопје

  Спални: 1   Купатила: 1   Површина: 45M2   
  Од ЖИКОЛ на 2013-10-31 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 19, КАТ 1, ДВОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 19, КАТ 1, ДВОСОБЕН - Скопје

  Спални: 1   Купатила: 1   Површина: 45M2   
  Од ЖИКОЛ на 2013-10-31 [Продадено]
  Продадено
  СТАН БР. 20, КАТ 1, ДВОСОБЕН
  Продадено
  * Во цената не е пресметан ддв од 5%.
  СТАН БР. 20, КАТ 1, ДВОСОБЕН - Скопје

  Спални: 1   Купатила: 1   Површина: 43M2   
  Од ЖИКОЛ на 2013-10-31 [Продадено]

  Страница 4 од 54