КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ

ЖИКОЛ ги регрутира и усовршува талентираните луѓе.

ЖИКОЛ континуирано ги надоградува своите капацитети, а тоа ја поттикнува потребата од постојано проширување на тимот на вработени со кадри од различни профили во областа на градежништвото. Кај нас се регрутираат и усовршуваат талентираните луѓе.ЖИКОЛ има потреба од следните профили:

- Градежни работници со работно искуство

-Дипломиран градежен инженер Повеќе>>

-Автомеханичар Повеќе>>

-Хигиеничар/ка Повеќе>>Заинтересираните ги молиме да ја пополнат формата за апликација (форма за аплицирање) или испратете го Вашето професионално портфолио  (CV) на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите