КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ

Градиме сигурност и квалитет врз темелите на искуството и традицијата.

 

Комплексната природа на градежништвото диктира повеќестрана ангажираност и прецизна организација. ЖИКОЛ својата стабилна позиција на пазарот речиси 30 години ја оддржува благодарение на интелегентната управувачка политика и почитувањето на високите професионални стандарди.

Успешното извршување на било кој проект во градежништвото  е резултат на ефективно планирање. Сето тоа е процес на изработка на дизајни, извршување на инфраструктурни активности во насока на запазување на околината, успешно распоредување на ресурсите, формирање на буџет, подготовка на тендери, создавање на сигурност (заштита) на градилиштето и реализација на сите останати процедури кои го дефинираат профилот на сериозна градежна компанија.ЖИКОЛ го разбира секој аспект од изведбата, има комплетна контрола врз целиот процес на градење и со полн капацитет одговараа на предизвиците и непредвидливите ризици. Нашата разлика во однос на другите е тоа што ние сме ГРАДЕЖНИЦИ пред сè, а тоа нè прави посилни!