КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ

Почитувани,

ДГТ Жикол дооел има потреба од дипломиран градежен инжeнер за проектот "Реконструкција и продолжување на канализациона мрежа Куманово”.

Работата е дел теренска, дел во канцеларија. Предност би имале инжeнерите со работно искуство од минимум 2-5 години, познавање и работа во AutoCAD и Microsoft Office, пожелно познавање на англиски јазик и работно искуство во нискоградба.

Сите дополнителни сертификати и овластувања би се сметале како предност.

Испратете го вашето CV на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите