КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ


 

Жикол веќе традиционално секоја година за Новогодишно- Божиќните празници  донира,  Новогодишни пакетчиња и играчки и подароци за децата со посебни потреби и аутизам  при ОУ Сандо Масев од Струмица со цел да предизвика радост кај најчистите детски срца  и со тоа да даде личен пример како треба да прави една општествена одговорна компанија и ги охрабрува  останатите компании да бидат општествено одговорни колку што е можно повеќе посебно кон децата кој се нашата иднина и имат најмногу право на детска радост и пријатно изненадување од страна на секој кој може тоа да го направи за нив .

Посебно ни претставува задоволство  што и ова година бевме причина плус  за повеќе насмевки и радост кај дечињта .