КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ


На ден 08.10.2015 во просториите на Домот на културата Струмица се одржа презентација на проектот „Купи куќа-купи стан„ при што учество зема и нашата компанија ДГТ Жикол .

Од страна на организаторот беа објаснети сите бенефити кој ги дава овој проект и кој преку конкретни пресметки беше доловен моментот на субвенционирање од страна на државата.
Од страна на градежните компании свое учество зеде и наш претставник Иван Бозов кој присутните ги запозна со понудата на нашата компанија на станови со квадратури кој можат да се купат со помош на овој проект и дека досега имаме успешна соработка и реализација на тој план со банките и нивна реализација во солиден процент.

Подолу следуваат изјавите дадени од страна на претставникот на нашата компанија за време на караванот "КУПИ КУЌА КУПИ СТАН".