КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ


 

Оваа година од 10.03.2015 до 14.03.2015 по 11-ти пат се одржа саемот за вработување и кариера – JobFair во кое учество зема и ДГТ Жикол. На овој саем голем беше бројот на студенти кои со голем интерес се распрашуваа за пракса и можност за волунтирање и стажирање во нашата фирма. Нашата фирма ДГТ Жикол се потруди со своја сопствена презентација да ги доближи студентите до сопствените проекти и начинот на работа.