КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ


Вчера (25.11.2014) во струмичкиот дом на културата „Антон Панов“ се одржа саем за вработување на кој меѓу 40 фирми со свој штанд излезе и „Жикол“.

Саемот помина успешно, ги надмина нашите очекувања, па нашиот штанд на кој имаше апликации за работа го посетија повеќе од 1000 луѓе, а аплицираа за работа околу 200. На штандот освен апликации и брошури, имаше и мултимедијална презентација за претставување на сите гранки на „Жикол“ пред нашите сограѓани.