КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ


Жикол уште еднаш на дело ја покажа својата хуманост и одговорност кон општеството. Дониравме детско игралиште на оние на кои најмногу им треба, на најранливите категории во општеството.


Станува збор за донација на ПОУ „Климент Охридски“, каде што изградивме игралиште и го уредивме дворот за посигурно функционирање, како и повесели денови на тие прекрасни деца.


Бевме пречекани со широки насмевки и многу сонце, кое придонесе децата уште додека бевме таму да ги испробат сите реквизити.