КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ

 

 

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ЖИКОЛ...


 

Градежници пред Сè!


Ние сме градежници пред сè и тоа нè прави различни од другите! ЖИКОЛ квалитетот и сигурноста ги гради врз темелите на традицијата, со визија предводена од иновацијата. Така создаваме ДОМ - каде среќните моменти се секојдневие.  Од 1987 година ЖИКОЛ е ЛИДЕР во градежната индустрија и континуирано успешно ја гради својата мисија. Како водечка компанија во својот сектор со целосно приватен капитал, ЖИКОЛ го обезбдедува комплетниот опсег на услуги во областа на градежништвото и пазарот на недвижнини.Ние ги почитуваме правилата на пазарот, уметноста на создавањето и предноста на самоувереноста базирана на знаењето.Нашите вработени се дел од семејството, клиентите се нашиот водечки мотив, а општествената одговорност е примарниот принцип во нашата работа.


ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

 

-          Асфалтирање на пат Еднокуќево-Муртино

-     ДГТ Жикол на саемот за вработување во Струмица 13.06.2017

-     ДГТ Жикол - Супербренд за 2015/2016 година

- ДГТ Жикол потпиша договор за изведба на повеќенаменско игралиште во Дукатино

-  Оглас за работа

-  ДГТ Жикол потпиша договор со о. Василево за два инфраструктурни објекти

ДГТ Жикол оваа година е номинирана за најуспешна компанија во категорија со годишен обрт од 0 - 25 милиони евра

- ДГТ Жикол сесертификат за Национален Шампион на European Business Awards

ДГТ Жикол и ова година традиционално даруваше Новогодишни пакетчиња и подароци  за децата со посебни  потреби при ОУ Сандо Масев Струмица

- ДГТ "ЖИКОЛ" потпиша договор со општина Василево за асфалтирање на улици во две населени места

-  ДГТ "ЖИКОЛ" со 4(четири) нови камиони

-  ДГТ Жикол со нов финишер за асфалтирање

 


 

ДГТ ЖИКОЛ со сертификат за Национален Шампион на European Business Awards

  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ
  • ЖИКОЛ