CONTACT INFORMATION

CONTACT SKOPJE
Mitropolit Teodosij Gologanov 130 1000 Skopje
tel. +38923122452
tel. +38923211353
mob. +38970214369
fax. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

CONTACT STRUMICA
Industriska zona - Sever, P. Fax 122 Strumica
tel. +38934320990
tel. +38934320991
mob. +38970214849
fax. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

CONTACT REAL ESTATE AGENCY
Mitropolit Teodosij Gologanov 130 1000 Skopje
tel. +38934320990 *Sales
tel. +38923122410
tel. +38923122452
mob. +38970214369
contact@zikol.com.mk

CONTACT FORMКонтакт / Contact
DGT ZIKOL

ЖИКОЛ – супербренд за 2015/2016 година .
Почитувани ,сакаме да ве известиме дека ДГТ ЖИКОЛ ДООЕЛ Струмица е избран за супер бренд за 2015/2016 година . 
Изборот на ДГТ Жикол за супер бренд на Македонија за 2015/16 година е уште една потврда за успехот на нашата компанија и стремежот да бидеме прв избор на градежна компанија за клиентите кои и понатаму може да очекуваат високо ниво на услуга и нови производи креирани согласно нивните потреби а за нас претставува мотив плус за да продолжиме понатаму да ги одржуваме и негуваме овие вредности.
Внимателно одбрани експерти го прогласија нашиот бренд како лидер врз основа на критериумите за квалитет, сигурност, различност, применувајќи ги меѓународните стандарди на Superbrands.
Следејќи го овој принцип ЖИКОЛ уште од 1987 година е дел од спомените на многу успешни семејни приказни. Нашето искуство и професионалност ги поврзува квалитетот, сигурноста, иновацијата, функционалноста и естетското чувство во изградбата на Вашиот ДОМ, животен простор каде среќните моменти се секојдневие.
Технолошкиот напредок и потребите на клиентите со текот на годините ги менуваат стандардите во градежната индустрија, но принципите на сигурност, квалитет и професионалност во работата остануваат непроменливи фактори за нашиот заеднички успех.
Пазарните брендови со највисоки оценки од експертите и потрошувачите се наградуваат со Superbrands статусот и се повикуваат активно да го капитализираат преку користење на наградниот знак и објава на профилот на својот бренд во годишната Superbrands публикација.
Членството во Superbrands е можно само со покана.

 

Ви благодариме !