CONTACT INFORMATION

CONTACT SKOPJE
Mitropolit Teodosij Gologanov 130 1000 Skopje
tel. +38923122452
tel. +38923211353
mob. +38970214369
fax. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

CONTACT STRUMICA
Industriska zona - Sever, P. Fax 122 Strumica
tel. +38934320990
tel. +38934320991
mob. +38970214849
fax. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

CONTACT REAL ESTATE AGENCY
Mitropolit Teodosij Gologanov 130 1000 Skopje
tel. +38934320990 *Sales
tel. +38923122410
tel. +38923122452
mob. +38970214369
contact@zikol.com.mk

CONTACT FORMКонтакт / Contact
DGT ZIKOL


Оваа година ДГТ ЖИКОЛ е номиниран за Награда на престижните European Business Award, во делот Најуспешна компанија со годишен обрт од 0 до 25 милиони евра. Оваа номинација е доказ дека квалитетот и сигурноста се градат врз темелите на традицијата, со визија предводена од иновацијата. Континуираниот прогрес на ЖИКОЛ, предводен од претприемачкиот дух и иновативните идеи, ја дефинираше оваа компанија како македонски бренд - ЛИДЕР во градежната индустрија и повеќе од 25 години успешно ја гради својата мисија. Технолошкиот напредок и потребите на клиентите со текот на годините ги менуваат стандардите во градежната индустрија, но принципите на сигурност, квалитет и професионалност во работата остануваат непроменливи фактори за нашиот заеднички успех!

Можете да гласате на следниот линк за Жикол. Линк