CONTACT INFORMATION

CONTACT SKOPJE
Mitropolit Teodosij Gologanov 130 1000 Skopje
tel. +38923122452
tel. +38923211353
mob. +38970214369
fax. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

CONTACT STRUMICA
Industriska zona - Sever, P. Fax 122 Strumica
tel. +38934320990
tel. +38934320991
mob. +38970214849
fax. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

CONTACT REAL ESTATE AGENCY
Mitropolit Teodosij Gologanov 130 1000 Skopje
tel. +38934320990 *Sales
tel. +38923122410
tel. +38923122452
mob. +38970214369
contact@zikol.com.mk

CONTACT FORMКонтакт / Contact
DGT ZIKOL


 

Жикол веќе традиционално секоја година за Новогодишно- Божиќните празници  донира,  Новогодишни пакетчиња и играчки и подароци за децата со посебни потреби и аутизам  при ОУ Сандо Масев од Струмица со цел да предизвика радост кај најчистите детски срца  и со тоа да даде личен пример како треба да прави една општествена одговорна компанија и ги охрабрува  останатите компании да бидат општествено одговорни колку што е можно повеќе посебно кон децата кој се нашата иднина и имат најмногу право на детска радост и пријатно изненадување од страна на секој кој може тоа да го направи за нив .

Посебно ни претставува задоволство  што и ова година бевме причина плус  за повеќе насмевки и радост кај дечињта .