КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38923122452
тел. +38923211353
моб. +38970214369
факс. +38923122410
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ СТРУМИЦА

Индустриска зона - Север

П. Фах 122 Струмица
тел. +38934320990
тел. +38934320991
факс. +38934320992
contact@zikol.com.mk

 

КОНТАКТ АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Митрополит Теодосиј Гологанов 130 
1000 Скопје

тел. +38934320990 *за продажба
тел. +38923122410
тел. +38923122452
моб. +38970214369
contact@zikol.com.mk

КОНТАКТ ФОРМАКонтакт / Contact
ДГТ ЖИКОЛ
Апликација за вработување
Име и презиме *
Пополнете го полето!
Дата на раѓање *
Пополнете го полето!
Адреса и место на живеење *
Пополнете го полето!
Контакт информации *
Пополнете го полето!
Позиција за работа
Invalid Input
Кога можете да почнете со работа?
Invalid Input
Основно образование
Invalid Input
Име и локација, степен, специјализација
Средно образование
Invalid Input
Име и локација, степен, специјализација
Високо образование
Invalid Input
Име и локација, степен, специјализација
Друго образование
Invalid Input
Странски јазици
Invalid Input
Компјутерски вештини
Invalid Input
Претходни вработувања
Invalid Input

  Освежи
Пополнете го полето!